• lowpoly

Information om tävlingsdagarna

Vi kommer att skjuta korthållet först både lördag och söndag och efter finalerna 50 m skjutits börjar 300 meter. Vi startar båda dagarna kl 9.00 detta gäller även fält på fredagen.

Vi kommer att slå ihop finalerna för JSM och RM skyttar då antalet deltagre i varje gren är för lågt. Alltså bara en final för 50m ligg med både JSM och RM skyttar osv.
Mer information om detta kommer att anslås under tävlingsdagarna

Tävlingsledningen

Skriv ut

JSM/RM i skytte i Kristinehamn?

SM som nu kommer gå av stapeln i Kristinehamn genomförs med gevär och är ett svenskt junior mästerskap för att kora bästa juniorerna i Sverige! Vi skjuter på 50 och 300 meter. Killar och tjejer tävlar tillsammans på lika villkor och i samma klass vilket är ganska unikt. Tavlan är rund och 10-ringad. 10:an är 10 cm stor, innertian är 5 cm stor på 300 meter.

All information kommer att finnas här på hemsidan och på vår facebook sida.

Skriv ut

Vapenkontroll

Vapenkontroll

Vapenkontroll är obligatorisk och skall genomföras före skjutning. Stickprov kommer att

genomföras efter varje omgång i banskytte och efter sista skjutstation i fältskytte.

Vapenkontroll genomförs för samtliga deltagare i final, före respektive final.

Tider för obligatorisk kontroll

Torsdag 8/9 17.00 -19.00 Skyttecenter

Fredag 9/9 07.00 - Sista uppropSkyttecenter

Lördag 10/907.00 - Sista uppropSkyttecenter

Söndag 11/9 08.00 - Sista uppropSkyttecenter

Skriv ut

Tävlingsorganisation:

Projektledare Jan-Erik Fäldt 070-573 47 75
Tävlingsledare under tävlingarna Lars Magnusson 070-260 57 98
Sekreterare Eva Eklöf 070-352 85 73
Tävlingskassör Sven-Erik Palm 070-231 23 19
Grenledare gevär Stefan Eriksson 072-968 30 20
Grenledare korthåll bana Björn Bruce
Grenledare korthåll fält Leif Edvinsson 070-304 42 72
IT Michael Johansson 070-940 20 81
Sekretariat Lars Magnusson & Michael Johansson
Information anmälan Pär Elfström 070-279 45 95
Speaker Klas Gustavsson
Servering Johan Lidgren 073-446 40 93

Skriv ut

Välkomna

Kristinehamn och Storfors skytteföreningar hälsar alla välkomna till skyttecentrum i Kristinehamn på JSM/RM i gevärsskytte 2016!

Kristinehamns skytteförening har tillsammans med Storfors skytteförening fått förtroendet att arrangera ett svenskt junior mästerskap i gevärsskytte. Tävlingarna genomförs på skyttecentrum strax utanför Kristinehamn den 9-11 september 2016. Vår förhoppning är att det, tack vare er, ska bli spännande, rättvisa och utslagsgivande tävlingar under dagarna. För er som inte har möjlighet att närvara kommer tävlingarna att uppdateras här hemsidan.

Skriv ut

Sponsorer

mimax solutions
Gesab
Nobel Biocare
Mastmagasinet
Nya Miljöbolaget
Viren Bil AB
VarmlandsCamp
Visit Kristinehamn
mind cube
Skytteonline
Ica Maxi Kristinehamn
Norma
Gyttorp
annons
KristinehamnThe Paris look"be inspired"

Välkommen till
Kristinehamn

Kristinehamns kommun önskar alla deltagare, föräldrar, ledare och medföljande varmt välkomna till JSM som arrangeras i vår kommun. Vi är stolta över att tävlingar med SM status på nytt arrangeras i vår kommun och vi är också glada över att Kristinehamns skytteförening tack vare bra arrangemang ständigt får nytt förtroende att arrangera tävlingar.
Förutom skytte finns det mycket att uppleva i vår kommun. Läget vid Vänern väcker nyfikenhet runt om i landet och med ca 25 mil till Oslo, Göteborg och Stockholm blir vi en knutpunkt och det känns nära till mycket och många.
Kristinehamn är känt för en plats där det alltid är mycket på gång. En av våra största profilbärare Picasso skulpturen firade 50 år förra året. Platsen där hon står är enligt många en av Värmlands vackraste och väl värd ett besök. Försök även att hinna med ett besök på vårt konstmuseum som ständigt har utställningar som lockar besökare från hela landet.
Annat som lockar många är en av Sveriges bästa vandringsleder , Järnleden eller olika skärgårdsturer med skeppet Christine af Bro. Vi har dessutom ett modern badhus, golfbana gokartbana, dressinbana mm.
Ta också chansen att besöka vårt centrum där du hittar trevliga restauranger och butiker. På landsbygden finns flera trevliga gårdsbutiker.
Vi skulle helt enkelt vilja säga att i Kristinehamn finns det något för alla och det är väl också därför som många besöker oss och väljer att bosätta sig här.
För att hitta mer inspiration om vad du kan se och uppleva besök www.visitkristinehamn.se . På Kristinehamns turistbyrå kan du få hjälp med boende och svar på dina frågor.
Till er alla som ska tävla önskar vi lycka till och för er som har mer tid för att utforska Kristinehamn – hoppas vi att ni hittar något som väcker nyfikenhet att uppleva.

Kommunstyrelsens ordförande, Bjarne Olsson
 
 

Läs mer

 

Facebook